10 ابزار که هر طراح گرافیک باید در اختیار داشته باشد

اگر شما به تازگی به جمع طراحان گرافیک پیوسته‎اید یا قصد دارید به زودی یک طراح گرافیک ماهر شوید، باید یک سری ابزار کار برای خود فراهم کنید. شما لازم نیست که ضرورتا آخرین مدل از سخت افزارها و آخرین نسخه از نرم افزارها را در اختیار داشته باشید، چرا که برای تبدیل شدن به یک طراح موفق داشتن خلاقیت و ایده‎های نو به مراتب مهم‎تر از در اختیار داشتن آخرین مدل از تجهیزات است. اما انتخاب ابزار کار مناسب نیز به اجرایی شدن ایده‎های شما کمک می‎کند.
در ادامه با ده ابزاری که شما برای تبدیل شدن به یک طراح گرافیک خوب به آنها نیاز دارید آشنا خواهیم شد.

01- iMac/MacBook
نیازی به گفتن نیست که هر چه قدر سیستم کامپیوتری که از آن برای کار خود استفاده می‎کنید سریع‎تر باشد کار طراحی شما سریع‎تر و راحت‎تر انجام می‎شود. هر چند چندان مهم نیست که سیستمی‎ که شما از آن استفاده می‎کنید یک پی‎سی باشد یا یک کامپیوتر مک (اکثر نرم‌افزارها برای هر دو پلتفرم آماده شده‎اند)، اما سابقه کامپیوتر مک اپل در طراحی گرافیک به واسطه سیستم عامل فوق العاده و پشتیبانی داخلی از لوازم جانبی (به همراه ظاهری شیک و هنرمندانه) باعث می‎شود تا این ماشین به یک انتخاب ایده‎ال برای حرفه‎ای‎های خلاق تبدیل شود.

اما انتخاب بین یک سیستم دسکتاپ (iMac) یا یک لپ‎تاپ (MacBook Pro/Air) موضوعی است که به نحوه کار شما بستگی دارد. اگر زیاد سفر می‎کنید و مایل هستید در حین جابه‌جا شدن انعطاف پذیری بیشتری در کار خود داشته باشید باید به سراغ لپ‎تاپ‎های اپل بروید. اما اگر کار خود را پشت میز خود انجام می‎دهید، iMac گزینه مناسبتری برای شما است، هر چند یک MacBook هم به همان راحتی کار شما را انجام می‎دهد.

02. Adobe Creative Cloud
Photoshop, Illustrator و InDesign همیشه از مجموعه نرم افزارهایی بوده‎اند که طراحان گرافیک برای تبدیل ایده‎ها و طرح‎های مفهومی‎ خود به پروژه‎های قابل ارائه به مشتریان از آنها استفاده کرده‎اند. اما حالا دیگر آخرین نسخه از این نرم افزارها را نمی‎توان به صورت یک مجموعه خریداری کرد، شما یا باید حق اشتراک هر کدام از این نرم افزارها (در حدود 25 دلار در ماه برای هر برنامه) را تهیه کنید یا یک حق اشتراک Adobe Creative Cloud (در حدود 50 دلار در ماه) را تهیه کنید که انتخاب بهتری برای طراحان گرافیک است. گزینه دیگری نیز با عنوانAdobe Stock Images در اختیار شما است که آن هم در حدود 75 دلار در ماه برای شما هزینه خواهد داشت. البته، کاربرانی که در ایران زندگی می‌کنند کاری به این قیمت‌ها نداشته باشند و فقط سعی کنند یک بسته نرم‌افزاری از آخرین نسخه‌های ادوبی کرتیو کلاود به دست بیاورند.

با Creative Cloud شما نه تنها قادر خواهید بود Photoshop, Illustrator و InDesign را دانلود کنید، بلکه می‎توانید هر کدام از ابزارهای خلاقانه جانبی شرکت ادوبی را نیز در اختیار داشته باشید.

03. دوربین DSLR
انتخاب یک دوربین مناسب یکی از ضروریات کار هر طراح گرافیک است. از یک دوربین علاوه بر استفاده همیشگی شما برای گرفتن عکس‎های مورد نیاز کاری، برای مستند سازی ایده‎ها و جمع آوری تصاویر مورد نیاز برای استفاده به عنوان بافت، پس زمینه و نظایر آن نیز استفاده می‎شود، بنابراین بسیار مهم است که در انتخاب آن نهایت دقت را به خرج دهید.

برای شروع کار و انتخاب یک DSLR باکیفیت بد نیست نگاهی به دوربینCanon EOS Rebel T5 بیاندازید که به همراه یک لنز 18-55mm تنها 400 دلار قیمت دارد. شما با پرداخت این هزینه نسبتا معقولانه تصاویری با کیفیت 18 مگاپیکسل را به دست خواهید آورد.

04. Moleskine
هنوز هیچ طراح گرافیکی در دنیا وجود ندارد که همچنان به یک قلم و کاغذ با کیفیت سنتی برای پیاده سازی ایده‎های ناگهانی خود احتیاج نداشته باشد. بنابراین بد نیست از یکی از کتابچه‎های طراحی Moleskine استفاده کنید و هر کجا که هستید بلافاصله ایده‎های خود را به روی کاغذ بیاورد.

در محصولات Moleskine می‎توانید تنوع رنگ وسیعی را در اختیار داشته باشید. یکی دیگر از دفترچه یادداشت‎های معروف Field Notes است. صرف نظر از اینکه کدام رنگ و مدل را انتخاب می‎کنید، سعی کنید همیشه یکی از آنها را در کیف خود داشته باشید تا در مواقع لزوم بتوانید ایده‎هایی که به ذهنتان می‎رسد را روی کاغذ پیاده کنید.

05. اشتراک مجله Computer Arts

Computer Arts از سال 1995 که کار خود را آغاز کرد تا به امروز به عنوان یک مجله وزین برای طراحان گرافیک شناخته می‎شود. اخیرا نیز با اضافه کردن مجموعه غنی از طرح‎ها و نظرات الهام بخش و ارائه مشاوره و پروژه‎های متنوع، پربارتر از گذشته به عنوان یک منبع ارزشمند برای هر طراح گرافیکی در اختیار شما است. اگر تمایلی به تهیه نسخه چاپی این مجله ندارید، یک ویرایش مخصوص آ‌‌ی‌پد کاملا تعاملی از این مجله نیز در دسترس شما است. در سایت‌های دانلود مجله و تورنت نیز فایل‌های این نشریه معروف در دسترس هستند.

06. Surface Pro 4
در انتخاب یک تبلت مناسب برای طراحان بین سرفیس پرو 4 و آی‎پد پرو رقابت تنگاتنگی در جریان است. به عبارت دیگر، آی‎پد پرو نمادی از زیبایی است. یک تبلت بزرگ 12.9 اینچی با یک صفحه نمایش فوق العاده که به همراه قلم منحصر به فرد خود ابزار ایده‎الی برای ترسیم طرح‎های گرافیکی است، اما نمی‎توان از آن به عنوان جایگزین لپ‎تاپ استفاده کرد و شما نمی‎توانید نرم افزارهای Creative Cloud خود را روی آن اجرا کنید (البته یک نسخه خلاصه شده از این مجموعه برای آی‎پد پرو وجود دارد، اما کارایی نسخه اصلی را ندارد.)

سرفیس پرو 4 نیز یک ابزار عالی برای طراحی است و در عین حال به دلیل اجرای سیستم عامل ویندوز یک ماشین کاری کامل محسوب می‎شود. ظرافت، سرعت بالا، صفحه نمایش با کیفیت (با رزولشن کمی‎ بالاتر از آی‎پد پرو) و یک Surface Pen بهینه شده و یک کیبورد، همگی از جمله محاسنی است که این دستگاه را به یک تبلت ایده‎ال برای کارهای ترسیم و انجام کار با مجموعه Creative Cloud تبدیل کرده است.

07. Wacom Cintiq 13HD Touch
یک تبلت Wacom بدون شک از ضروریات کار یک طراح گرافیک یا یک هنرمند است، حالا Cintiq تمام مزایای یک تخته طراحی Wacom را یک مرحله جلوتر برده است. تنها کافی است آن را به عنوان یک نمایشگر به کامپیوتر مک یا پی‎سی خود متصل کنید و بعد از آن شما می‎توانید با استفاده از فناوری منحصر به فرد به کار رفته در قلم‎های Wacom (به همراه قابلیت مالتی تاچ) مستقیما روی این صفحه نمایش کار کنید. اندزه این نمایشگر 13.3 اینچ است و از رزولشن Full HD با دقت 1920×1080 پیکسل و حساسیت فشار قلم 2048 سطحی پشتیبانی می‎کند. وزن آن نیز در ابعاد 374x248x13 میلی متر تنها 1.2 کیلوگرم است.

نحوه اتصال آن به کامپیوتر از طریق درگاه HDMI و USB انجام می‎شود. اگر قیمت Cintiq بیشتر از بودجه شما است، می‎توانید نگاهی به مجموعه Intuos بیاندازید و در صورتی که به اندازه صفحه نمایش بزرگتری نیاز دارید سری به مدل 27 اینچی Cintiq 27QHD Touch بزنید که البته 2800 دلاری برای شما هزینه دارد.

08. صندلی Herman Miller Aeron

همه ما می‎دانیم که طراحان مدت زمان زیادی را پشت میز کار خود سپری می‎کنند. همین امر می‎تواند منجر به عوارض و ناراحتی‎های مرتبط با ستون فقرات و سایر عارضه‎های کار مداوم با کامپیوتر شود. بنابراین انتخاب یک صندلی و میز مناسب از اهمیت بالایی برخوردار است.

صندلی Herman Miller Aeron وقتی صحبت از راحتی ارگونومیک باشد از استاندارد فوق العاده بالایی برخوردار است. این صندلی به گونه‎ای طراحی شده است که علاوه بر زیبایی، کاملا با وضعیت طبیعی بدن و موقعیت نشستن شما سازگار باشد. تنها مشکل آن این است که بعضی از مدل‎های آن بیشتر از 1000 دلار قیمت دارند.

09. بلندگو بلوتوث B&O Play A2
صرف نظر از اینکه شما در یک استودیوی بزرگ کار می‎کنید یا یک دفتر موقت شخصی، شما به موسیقی احتیاج دارید. بنابراین لازم است که لپ‎تاپ یا کامپیوتر خود را به یک بلندگو بلوتوث مناسب مجهز کنید. BeoPlay A2 به عنوان یک بلندگو شیک و جمع و جور که علی‎رغم جثه کوچک صدای فوق العاده‎ای را تولید می‎کند، می‎تواند انتخاب شایسته‎ای برای این منظور باشد. رنگ‎های مختلفی از این دستگاه برای هماهنگی با سلیقه یا دکور شما وجود دارد و با دستگیره چرمی‎ خود این امکان را فراهم می‎کند تا بتوانید به راحتی آن را حمل کرده و یا آن را در یک مکان مناسب آویزان کنید.

10. Varidesk Pro

همه ما می‎دانیم که نشستن مداوم در طی روز چه عوارضی را به دنبال دارد، به همین منظور انواع مختلفی از میزهای ایستاده تولید و روانه بازار شده است. اما شما به یک میز ایستاده همیشگی در استودیوی خود احتیاج ندارید. میزهای قابل تنظیم Varidesk روی میز فعلی شما قرار می‎گیرند و شما می‎توانید صفحه کار روی آن را به راحتی و با چند حرکت ساده به وضعیت ایستاده تبدیل کنید. در زمان‎هایی هم که از ایستاده کار کردن خسته می‎شوید به سادگی این میز را به حالت قبلی خود تغییر داده و دوباره پشت آن می‎نشینید. وقتی پای سلامتی شما در میان باشد صرف هزینه 350 دلاری برای این میز چندان زیاد به نظر نمی‎رسد.
منبع:شبکه
منبع: تبلیغات و طراحی لوگو