بیشتر دستور پخت زعفران فله سحرخیز بر پایه دانه است که شامل ریزوتو، پلو، پلاو، بریانی و غیره است. عطر زعفران برنج را معطر می کند. افزودن زعفران مکمل طعم و ارزش غذایی برنج است.
یک پیش غذا همیشه سبک و ساده است. سوپ زعفران یک پیش غذا با طعم مدیترانه ای است. استفاده غیر آشپزی زعفران در مراقبت از مو نیز کاربرد دارد.
خاصیت آنتی اکسیدانی زعفران به ترمیم آسیب مو کمک می کند و باعث رشد می شود. می توانید از یک قاشق چایخوری رشته زعفران مخلوط با روغن بادام یا روغن نارگیل استفاده کنید. برای رشد سالم موهای خود را به خوبی ماساژ دهید.
کاربرد موضعی زعفران پوست شما را روشن و درخشان می کند. کاربرد واقعی بسته به کاربرد مورد نظر متفاوت است. به طور کلی برای آبرسانی و لطافت پوست می توانید از ماسک شیر زعفران استفاده کنید.
علاوه بر این، می توانید از آن برای درمان آکنه و لک استفاده کنید. شیرینی و طعم معطر زعفران دسرها را منحصر به فرد کرده است.
ترکیب وانیل و زعفران طعمی خوشبو به غذای شما می بخشد. از آنها برای اضافه کردن زینگ به شیرینی های ساده، کیک، نان و غیره استفاده کنید.
اولین و مهمترین دستور تهیه زعفران، شیر زعفران یا شیر کسار است. نوشیدنی خوشمزه و سالمی است که با زعفران دم کرده است.
این ادویه جادویی از دیرباز به دلیل خواص استثنایی غذایی و دارویی خود شناخته شده است.
این ماده مغذی می تواند بسیاری از نگرانی های سلامتی را از بین ببرد و درمان کند. علاوه بر این، زعفران یک ادویه همه کاره برای تقویت سیستم ایمنی بدن و محافظت از شما در برابر بیماری های آب و هوایی است.
در سطح جهانی، هنگام مواجهه با بسیاری از نگرانی های بهداشتی، سالم بودن ضروری است.