از آنجایی که می دانید لیمو خشک عمده استفاده های فوق العاده ای در امر آشپزی دارد!
لیمو ورنا بسیار سرزنده و دارای خارهای کمی هستند و به عادت رو به بالا رشد می کنند. آنها همچنین تعداد زیادی لیمو تولید می کنند.
لیمو ورنا دومین رقم پرکاربرد لیمو در اسپانیا است. جدای از آن، لیمو ورنا نیز در برخی از مناطق ایتالیا کشت می شود.
این نوع لیمو معمولا از فوریه تا جولای می رسد. درخت لیمو ورنا یک میوه لیمویی بزرگ و زرد با تعداد کمی دانه در آن تولید می کند.
یکی از انواع مختلف لیمو، فینو است که در جنوب شرقی اسپانیا کشت می شود. این در واقع گسترده ترین رقم لیمو و مهمترین رقم لیمو در اسپانیا است.
لیموهای فینو دارای پوست نازکی با خمیر بسیار آبدار هستند که ماهیت اسیدی خود را به نمایش می گذارند.
لیمو فینو از مناطق Vega Alta of Segura در Segura می آید. آنها یک نوع زودرس لیمو هستند که از اواسط سپتامبر تا اواسط آوریل شروع می شود.
لیمو فینو به عنوان دارو و آشپزی استفاده می شده است. آنها همچنین در هک های خانگی استفاده می شوند زیرا لیموها می توانند بوی بد یخچال را از بین ببرند.
لیمو پوندروزا که به آن لیمو Skierniewice نیز میگویند، نوعی لیمو ترکیبی بین پوملو و سیترون است. این لیموها همچنین بزرگترین انواع لیموهای موجود هستند. میوه درخت لیمو پوندروسا تقریباً با پوملو قابل مقایسه است.
این یک لیمو واقعی است که در دهه 1870 در مریلند، ایالات متحده ساخته شد. پوندروسا به دلیل اندازه ای که دارد حاوی آب زیادی است که می توانید در آشپزی از آن استفاده کنید یا آن را به لیموناد تبدیل کنید.
خوب، این واقعاً به نیاز شما و استفاده از انواع مختلف لیمو بستگی دارد. یکی از انواع لیموها لبه خاص خود را دارد و می توان از آن به طور مستقل استفاده کرد.
همچنین، بسته به جایی که قرار است از آنها استفاده کنید، می توان از انواع دیگر لیمو برای پخت و پز، تهیه لیموناد، ترکیب غذاهای شیرین مانند دسرها و موارد دیگر استفاده کرد.